ESP | CAT | ENG |
CASA SOLO 100% Disseny d'Entorns Sanitaris
Reunint innovació i pensament emprenedor a cada nou projecte
Brindant excel·lència en la planificació i disseny de centres sanitaris
Treballem en projectes d'hospitals a tot el món
Creant entorns de salut eficaços per a un millor tractament del pacient

CASASOLO ofereix entorns sanitaris innovadors basats en l'excel·lència des de 1987.

SERVEIS

 • Liderats per la innovació i la sostenibilitat, els nostres projectes sanitaris estan pensats per satisfer les necessitats del pacient, però a la vegada resoldre la participació dels familiars i crear un ambient de treball òptim per al personal.

  Gràcies a un equip multidisciplinari d'experts que investiguen i posen en pràctica solucions innovadores que integren les últimes tecnologies informàtiques, els nostres projectes estan en estreta relació amb les necessitats i objectius dels nostres clients.

  Els nostres projectes hospitalaris i sanitaris estan concebuts amb les últimes tecnologies BIM de creació computacional de fluids dinàmics i modelització de pressupost total simplificant la comunicació entre el promotor i l'equip de construcció.

  Lliurem disseny excepcional per a la salut basat en la investigació i l'experiència satisfent necessitats estètiques, funcionals i de rendiment per als nostres clients a tot el món.

 • La sostenibilitat està present a tots els nostres projectes. La nostra presència internacional ens ha conduit a ser conscients de les certificacions locals i nacionals a partir d'un procés de col•laboració integrat en relació amb les lleis locals i les condicions climàtiques. Centrat la

  nostra atenció en la conservació de recursos i reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle, treballem amb models energètics digitals que són essencials per complir amb les principals certificacions energètiques com LEED, Bream, HQE o Verd, entre d'altres.

  Aquesta filosofia s'aplica també a la renovació d’edificis existents, on creiem que la conservació i la reutilització de les estructures consolidades no només és una oportunitat per comprendre les característiques que defineixen les estructures construïdes d'una ciutat, sinó també per contribuir a la conservació del passat, transformant llocs i reinventant els seus usos.

  La reutilització de les estructures construïdes és el primer pas cap a la sostenibilitat.

 • Els espais interiors en projectes de salut són extremadament complexes. Combinant l'anàlisi de les necessitats humanes i comportaments amb un profund coneixement de les necessitats d'espai, materials i tecnologies, som capaços d'oferir solucions clares i senzilles que milloren els entorns sanitaris.

  Creiem que la qualitat de l'atenció està directament relacionada amb la qualitat del disseny d'interiors. Oferim una qualitat estricte d'acabats en tots els nostres espais i mobles de disseny personalitzat que es porta a terme gràcies a un control precís de la direcció d'obra. Avui en dia, els sistemes i equips tecnològics adquireixen un paper fonamental als hospitals i centres d'investigació. És imprescindible que s'integrin en el procés de disseny i estar informat de les últimes tecnologies en el mercat i és per això que el nostre equip està investigant i viatjant contínuament per poder assessorar als nostres clients sobre les últimes innovacions.

  Els nostres espais estan pensats per ser flexibles i eficaços permetent modificacions futures. Implementem dissenys segurs, fàcils de mantenir i holístics a través dels quals som capaços de millorar no només el benestar dels pacients, sinó també a les famílies i el personal involucrat en els tractaments.

 • Creiem que l’entorn pot influir en la qualitat del tractament del pacient. Tots els nostres projectes de salut es pensen des de l'interior i des de l'exterior, planificant el disseny urbà i paisatgístic per lliurar solucions específiques dissenyades per al lloc i el clima local.

  Des de jardins curatius íntims a projectes de planificació urbana sempre treballem de prop amb les autoritats locals definint estratègies adaptades a les condicions del lloc amb l’objectiu de millorar les connexions entre estructures i la qualitat de vida de les persones.

  El nostre servei compren des de l'anàlisi del lloc, incloent-hi els accessos i proves del moviments, l’aparcament, el disseny urbà, el paisatge i disseny de jardineria. Som experts en l'ampliació de complexes hospitalaris des de la base de plans funcionals i tots els nostres nous projectes inclouen la previsió d'espais d'amortiment que permetran el creixement futur. Un hospital és un projecte en continu canvi, que ha de ser flexible per preveure futures ampliacions i millores tecnològiques.