CASA SOLO arquitectos

Concurs nova Clínica Privada Casa Anfa

Casablanca, Marroc

Localització

Casablanca, Marroc

Promotor

Agence d’Urbanisation et de Dévelopement d’Anfa (AUDA)

Estat

Seleccionats 2016

Superfície

7.700 m²

Autors

Bernat M. Gato Blanco
Roger Pernas Vallès
L35
Best Health Morocco

Equip

Mario Ramírez
Jesús Subirana
Mariel.la Agudo Gangolells
L35

Es tracta del desenvolupament d´una clínica privada, d´especialitat en oncologia, en una de les zones de desenvolupament més interessants de Casablanca, Casa Anfa. .

La tipologia de l’edifici dins del terreny, anomenada “les franges”, proposa construir edificis tipus “peine” com a volums separats, dividits, un al costat de l’altre, resultant una volumetria complexa i distribuïda al terreny amb un front edificat continu, amb avenços visuals, oferint vistes dels barris.

L’objectiu de la proposta és tenir un edifici únic i singular per aprofitar al màxim l’espai del terreny, integrar adequadament el programa funcional i que les comunicacions siguin ordenades i clares.

La clínica compta amb espais verds ben proporcionats que contribueixen a una imatge atractiva, moderna i elegant perquè la clínica es converteixi en una icona arquitectura del nou districte.

El verd és present a qualsevol part de l’edifici, tant a l’interior com a l’exterior. Els pacients i els visitants tindran l’oportunitat de connectar amb la natura a través dels espais exteriors, jardins, atris interiors i visuals a través de les finestres.