ESP | CAT | ENG |

Residència tercera edat a Luxemburg

 

 

Tipologia: Residència tercera edat Fase: Projecte (en curs) Superfície construïda: 19.700 m2 Promotor: Administration des Bâtiments Publics (Gouvernement de Luxembourg) Situació: Bascharage, Luxemburgo Arquitectes: Roger Pernas, Bernat Gato, GINA Barcelona Architects i Metaform Studio

Per l’emplaçament del projecte, situat a la zona Op Acker de Bascharage, discorre un rierol, el Mierbaach. La residència acollirà persones de la tercera edat poc o gens vàlides, però que no requereixin tractaments mèdics importants (200 interns).

La planta baixa acull sobre la meitat de la seva superfície les funcions de recepció, restauració i admissions necessàries. En les plantes d’habitacions individuals, l’edifici s’organitza en forma de “8″, amb passadissos formant bucles de circulació. Aquest principi exigit pel client permet als interns passejar-se sense haver de retrocedir en el seu camí.

Els dos patis creen perspectives noves, permetent a tots els locals de vida i de treball (bloc funcional) disposar d’una connexió amb l’exterior (vistes, llum i ventilació natural).

 

proyecto-de-residencia-de-la-tercera-edad-00 proyecto-de-residencia-de-la-tercera-edad-01 proyecto-de-residencia-de-la-tercera-edad-02 proyecto-de-residencia-de-la-tercera-edad-03

Comments : Off