ESP | CAT | ENG |

Hospital de tercer nivell del sud, El Alto, Bolívia

Localització: El Alto, Bolívia Finalització: Estudis preliminars Superfície construïda: 21.000 m2 Promotor: Ministeri de Salut, Govern de Bolívia. Finançat pel Banc Interamericà de Desenvolupament (BID Arquitectes: Roger Pernas i Bernat Gato Col·laboradors: PGI Engineering, Antares Consulting

El Govern de Bolívia va rebre finançament del Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) per finançar l’execució del Projecte de Millora de l’Accés a Serveis Hospitalaris.

El projecte inclou la consultoria per a l’assistència tècnica i fiduciària, transferència de coneixement i capacitats, disseny i supervisió d’obres i d’Equipament hospitalari per a la posada en marxa d’un hospital de tercer nivell a l’Alt Sud.

L’hospital compta amb una capacitat de 154 llits i amb els serveis propis d’un hospital de tercer nivell amb especialitat oncològica: Emergències, UCI, Bloc Quirúrgic (4 quiròfans), Bloc Obstètric, Unitat de Neonatologia, Imatge (amb TC i Ressonància Magnètica ), Teràpia Física i Rehabilitació, Àrea d’Atenció Oberta (Consultes), Hospital de Dia Oncològic, Radioteràpia (1 accelerador), Braquiteràpia, Medicina Nuclear (2 gammacambres), etc.

hospital-tercer-nivel-sur-el-alto-10
hospital-tercer-nivel-sur-el-alto-11
hospital-tercer-nivel-sur-el-alto-12
hospital-tercer-nivel-sur-el-alto-13

Comments : Off