ESP | CAT | ENG |

Ampliació i reforma del Sant Hospital de la Seu d’Urgell

Emplaçament: La Seu d’Urgell, Lleida
Data: 2019
Superfície construïda: 3.473 m²
Col•laborador: Instal.lacions_Lluis J. Duart SLP²
Estructura_Bernuz Fernández Arquitectes SLP²
Arquitectura: Mario Ramírez Vázquez, Mariel.la Agudo Gangolells, Alessandro Giustozzi
Promotor: Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell
Estat: Projecte
Typología: Reforma/Ampliaciò, Hospital, Socìo-sanitari

El projecte sorgeix de la necessitat de donar resposta a les actuals necessitats dels serveis sociosanitaris de l’Hospital.
En primer lloc es trasllada el Centre de dia i el Servei de rehabilitació a la planta segona de l’edifici annex, actualment en desús, alliberant aquests espais de l’Hospital. Així mateix a la planta tercera del centre existeixen altres espais també en desús. Aquestes superfícies disponibles de les plantes 2 i 3 es reformen per tal d’allotjar noves habitacions, augmentant en un 28% la dotació de llits disponibles, fins a un total de 87.
El projecte preveu la construcció d’una passarel.la per tal de connectar el nou Centre de Dia i Servei de Rehabilitació amb l’Hospital. Aquesta connexió permetrà a més, l’evacuació dels ocupants de l’edifici annex, i constructivament no interferirà amb la planta baixa, ja que l’estructura necessària per suportar aquesta passarel·la passarà per davant del porxo d’accés existent.
El projecte també incorpora una nova passera de connexió entre el Bloc Quirúrgic i l’ala oest de l’Hospital per tal de millorar-ne les condicions d’evacuació.

sdr

Comments : Off
About the Author