ESP | CAT | ENG |

Nou CAP de Pineda de Mar

Emplaçament: Pineda de Mar, Barcelona
Data: 2019
Superfície construïda: 2.136 m²
Promotor: Infraestructures.cat
Estat: Projecte
Typología: Obra Nova, Atenció Primària

Es proposa un volum blanc, pur i abstracte amb uns grans buits ceràmics, a mode de miradors i accés, recuperant així la tradició costanera d’edificacions blanques on predomina el ple sobre el buit.
El nou volum edificat es planteja com una peça compacta, fent façana al carrer Tribala, tot esdevenint un punt de referència a la Plaça de la Granja, on la presència del nou CAP dinamitzarà aquest espai públic.

L’edifici disposa d’un pati interior i un esquema en forma de creu gammada que facilita l’orientació dels usuaris, assegurant uns circuits àgils de pacients i professionals, evitant la imatge de massificació per tal d’aconseguir un marc físic acollidor i confortable, i proporcionant una bona il·luminació i ventilació natural.

El programa es resol d’una forma molt clara, ubicant totes les activitats assistencials i d’accés al públic a planta baixa, planta primera i planta semisoterrani. Així els desplaçaments en vertical són els mínims imprescindibles, facilitant l’accessibilitat dins el centre a tots els usuaris. Al badalot de coberta només s’hi ubicaran les instal·lacions del centre.

C1905_Vista exterior-CASA-SOLO-CAP-Pineda-de-Mar

C1905_Vista-Interior-CASA-SOLO-CAP-Pineda-de-Mar

Comments : Off
About the Author